<3

Hei bloggen!  Jeg har jo en annen blogg også, så jeg er ikke nybegynner i blogging hvis dere tror det altså:)  Hvis dere vil se på den andre bloggen min, så klikk HER  :)  Hvis dere lurer på hva den andre bloggen min heter, så heter den Gulla1.blogg.no :) 

Jeg skal også ha en avtale med dere lesere: Jeg skal ha minst et bilde til hvert innlegg, det kan hende jeg legger ut bilder som ikke har noe med selve innlegget å gjøre, men da får dere i hvertfall et bilde :)

PS:  Hvis dere har lyst å lese noen kule blogger så sjekk under her:

1. Tcmn, klikk HER

2. Andrea Badendyck, klikk HER

3. Hanna, klikk HER

4.  Kaia W.S, klikk HER 

Nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere litt om i går! :)

I går begynte skolen 08.15 eller noe og slutta 16.35 eller noe :)  Det var fordi at hele 7.trinn (jeg går i 7B) og hele 6.trinn var i fritidsparken og spilte håndballcup :)  Eller det var ikke ALLE på 7.trinn, men nesten alle :)

Det var 1 jentelag og 2 guttelag fra 7.trinn ;)

Den første kampen vant vi jentene 13-0, den andre kampen vant vi 12-4, den tredje kampen tapte vi 5-6 mot moflata og den fjerde kampen vant vi 15-5 tror jeg :) Vi kom til finalen :) Da skulle vi spille mot de samme som vi tapte mot, så vi var litt sånn ''tenkt om vi taper!'' og ''vi må gi alt denne kampen'' Og vi VANT finalen! Vi vant 13-4 eller noe!!!   Alle på laget gjorde en DRITGOD innsats! Er så stolt av dere jente mine! <3 Vi fikk pokal og t-skjorter! :)  Når jeg kom hjem fra cupen, gjorde jeg mattelekser, så dro jeg på dansing <3 :)  VURDERER å slutte på Hip-hop og jazz, og heller begynne på håndball :) (men det er bare kanskje da) :)

Da tenkte jeg å avslutte dette innlegget, men don't worry! Vi blogges snart! :) Klem!

-Nora<32 kommentarer

Hanna

05.okt.2011 kl.15:50

Kul blogg bra at du tokk det navne jeg sa da <3

Marie

05.okt.2011 kl.16:32

Kul blogg, har ny blogg jeg også! www.fruityy.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits